Lukijat

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Kulmien värjäys

Moikka kaikille ihanille!

Tänään en ole saanut paljon mitään ihmeellistä tehtyä töiden jälkeen,johtuu tästä hirmuisesta räkätaudista joka näyttää kestävän ihan liian kauan ja olen niistänyt nokka punaisena kyllästymiseen saakka,tosin yritin hieman katsella myyntiin laitettavia tavaroita ja vaatteita mille ei ole enään käyttöä.Sain myös virtaa värjäillä kulmat tänään,koska niistä olikin jo lähtenyt entinen väriaine pois ja ei aina jaksa alkaa kiireessä kulmakynällä tekeen kulmia.Yleensä värjään itse kotona pelkästään kulmat, ripsiä en ole koskaan uskaltanut värjätä tällä kyseisellä aineella tai millään muullakaan aineella.Kerran olen kasvohoidon yhteydessä halunnut että kulmat siistitään ja värjätään,mutta siitä onkin jo todella kauan aikaa.Älkää sitten välittäkö mun kalpeasta naamasta ja punaisesta nokasta kun minulla ei ole näissä kuvissa meikkiä kasvoissa yhtään ja olen todella flunssaisen näköinen.Olen tykännyt värjäillä tällä kyseisellä kulmavärillä pitkään kotona pelkät kulmat ja tätä ripsi-ja kulmaväriä löytyy tokmannilta eri sävyisinä ja hintakaan ei ollut paha 10e. Oli  kyllä todella kiva nyppiä ja värjätä kulmat pitkästä aikaa uuteen uskoon.Mites teillä värjäilettäkös itse kulmat ja ripset vai käyttekös värjäyttään ne kampaajalla tai kosmetologilla?

Tällä ruskeanmustan sävyisellä värillä värjäsin kulmat.Pakkaus sisältää kaiken,mitä tarvitset ripsien ja kulmakarvojen täydelliseen värjäykseen.Tuotetta on helppoa ja turvallista käyttää,ja väri kestää useita viikkoja.Täydellisen ``natural look``-ripsivärin ansiosta näytät raikkaalta aamulla,urheillessa,aurinkoa ottaessa,uidessa ja muissa liikunnallisissa harrastuksissa.Saatavana värit:musta,ruskeanmusta ja ruskea.

Pakkaus sisältää nämä tarvittavat välineet ja aineet:suomenkieliset käyttöohjeet,värivoide 5g,vetyperoksidi pullo 10ml,sekoitus astia,sekoitus tikku astialle,ripsien värjäykseen tulevat suojapaperit joita 10 kpl ja levitysharja.

Tarvitset nämä ripsien ja kulmien värjäykseen.

Ennen käsittelyn aloittamista puhdista kulmat ja ripset huolellisesti silmämeikinpoistoaineella tai-lapuilla (ei öljypohjaisilla).1.Sekoita keskenään 2cm värivoidetta ja 10 pisaraa vetyperoksidia.Sekoita huolellisesti,kunnes seos on tasaista.Kuvassa vasta laitettu vetyperoksidi astiaan.

Nyt olisi sekoitettu myös värivoidetta joukkoon.

2. Levitä ohut kerros valmiiksi sekoitettua värivoidetta kulmiin.Kun aine levitetty kulmiin anna sen vaikuttaa 5-15min riippuen siitä,miten tumman värin haluat.Älä levitä värivoidetta kulmakarvojen ulkopuolelle.

3. Poista väriaine kuivalla vanulapulla.Suuntaa liike silmästä poispäin.Kostuta lappu tämän jälkeen ja pyyhi kulmat uudelleen.

Pistänpäs tähän nyt ennen ja jälkeen kuvat.Tämä on ennen värjäystä.

Tässä hieman lähempää ennen värjäystä kuva,kuten näkyy minulla on luonnostaan aika vaaleat kulmakarvat.

Nyt ois väriaine kulmissa vaikuttamassa.

Tässä lähempää kuvattuna ja vielä väriaine vaikuttamassa kulmissa.Näytän hirveeltä ilman meikkiä.

Nyt olisi kulmat värjättynä,joista en halunnut hirveän tummia,koska minulla on aika vaalea iho,joten tuollaiset niistä nyt tulivat.
Onko kukaan muu muuten testannut tuota kyseistä ripsi-ja kulmaväriä,jos on niin kertokaahan mitäs tykkäsitte tuotteesta?Ajattelin joskus testata yhtä toisen merkkistä kulmaainetta vaihtelun vuoksi.Nyt täytyy rientää nukkumaan joten öitä kaikille lukijoille :)15.04.2013 Maanantai:

Moi lukijat!

Tänään teen teille kivan postauksen joka liittyy kulmiin ja tuossa yläpuolella huomaattekin miten minun kulmat on muotoiltu,joita olen itse nyppinyt ja täytyy myöntää että inhoan kulmakarvojen nyppimistä ja olen hieman laiska nyppimään niitä,toki olen kosmetologilla käydessäni nypittänyt kulmat kuntoon etteivät rehoita mihin saattuu.Rehottavat kulmakarvat oiskin aika näky he hehe,saattaahan joillakin olla jotka eivät koskaan nypi kulmiaan ei tosin naurun aihe,mutta huvittavaa kyllä.
Postaus aiheeni teille on siis: Testaa kulmakarvasi!
Vilkaise peiliin ja ota selvää,millaista remonttia kulmakarvasi kaipaavat vai tarvitsevatko ne korjausta ollenkaan.

Mitä sinulle tulee mieleen kulmakarvojesi muodosta?
1. peikko
2. pelle hermanni
3.linnun siipi
Mikäli vastauksesi on 1. suosittelen pikaisesti etsimään pinsetit ja ala hommiin.Jos taas vastasit 2.kannattaa piilottaa pinsetit mahdollisimman kauas ainakin seuraavaksi kuukaudeksi,mahdollisesti jopa kahdeksi.
Jos vastasit 3. sinulla on homma hoidossa!Jatka siis samaan malliin.
Minä vastasin 3.vastauksen tähän.Mikä sinun vastauksesi oli?
Kuinka usein nypitte kulmia yleensä?minä aina silloin tällöin kun jaksaa tai joutaa.

Tartutko näihin liian usein,harvoin vai sopivasti?
 Tässä olisi paljon erillaisia kulmakarvojen muotoja. Tunnistatko oman kulmakarvan muotosi täältä?


Tässäpä hieman vinkkiä miten kannattaa ottaa kulmakarvojen nyppiminen huomioon kasvoissa.
Tässäpä ois nyt tämän päivän postaus teille toivottavasti piditte.Nyt pitää mennä moikka kaikki ihanat :)

Ei kommentteja :